Kuplajengiltä Helsingin hauskinta tekemistä – kuplafutis Helsinki

Pelaa kuplafutista Helsingissä

Me Kuplajengiläiset järjestämme kuplafutispelejä Helsingissä. Et todennäköisesti tiedä miltä tuntuu pelata futista samalla kun olet pukeutunut ilmalla täytettyyn kuplaan, siis lajia, jonka nimi on kuplafutis. Kuplafutis on lajina monella tapaa erilainen kuin mitkään muut lajit. Kyseessä on kiistatta kontaktilaji, sillä kuplafutiksessa tulee törmäyksiä toisten pelaajien kanssa. Sen sijaan kuitenkin, että törmäilystä jäisi verestävä maku suuhun ja kipeitä mustelmia, sinä vain pehmeästi ponnahdat kimmokkeesta ja pyörähdät maassa ilman kolahduksia. Kokemus on kuin ensimmäinen kertasi vuoristoradassa – aluksi pelottaa, mutta ensimmäisen kerran jälkeen haluat jo tehdä sen uudelleen.

Suosittelemme näitä neljää sijaintia Helsingissä kuplafutikselle:

Mosahalli – Mosahalli sopii sisätilana kaikille vuodenajoille ja kesän sadepäiville. Haliin pukukopit ja saunat ovat käyttävissä. Talvikaudella erittäin hyvä valinta!

Töölönlahden puisto – tämä erittäin kaunis, keskeisellä sijainnilla oleva alue on yksi viihtyisimmistä ulkopelikentistä. Töölönlahdelle ulottuva meri kruunaa näkymät.

Mäkelänrinteen nurmikenttä – Nurmikenttä sijaitsee Mäkelänrinteen uimahallin läheisyydessä (pohjoispuolella) ja tarjoaa loistavan nurmialustan kuplafutispeleihin Helsingissä.

Arabianranta – Tämäkin alue on merimaisemalla höystetty loistava ulkoilualue ja voit pelien jälkeen vaikka pulahtaa uimaan.

Talvella pelaamme useasti niin ulkona kuin sisähalleissa ympäri pääkaupunkiseutua.

image_polttarit_helsinki

Kuplafutis ei ole vain hauskan pitoa – se on samalla todella tehokas treeni

Kyllä, kuplafutiksessa yhdistyy täydellisellä tavalla hauskuus ja kuntoilu. Hauskuus tosin vie ylivoiton, sillä et edes ajattele treenaavasi samalla. Me Kuplajengiläiset vedämme kuplafutista sydämellä ja teemme kaikkemme sujuuvuden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Pyrimme myös aina järjestämään pelit asiakkaan toiveiden mukaisella paikalla.

Tässä vielä 7 syytä sille miksi Kuplajengi järjestää parhaat Kuplafutispelit

kuplafutis_kuplajengi
  • MEILLÄ ON HUIPPUTYYPIT VETÄMÄSSä HUIPPUTYYPEILLE PELEJÄ.
  • JÄRJESTÄMME PELIT SINNE MISSÄ SINÄKIN OLET.
  • KAKSI OHJAAJAA PELITAPAHTUMISSA TAKAA MEININGIN JA SUJUVUUDEN.
  • PARHAAT PELIPAIKAT HELSINGISSÄ ULKONA JA SISÄLLÄ
  • VALOKUVAAMME KAIKKI PELIT ILMAISEKSI
  • ERINOMAINEN JOUSTAVUUS
  • MUSIIKKI SOI LÄPI PELIEN
LUE LISÄÄ - MITÄ KUPLAFUTIS ON?

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA LOMAKE!