Jousitaistelussa nuolet lentävät, adrenaliini huumaa korvissa ja pääset vihdoinkin tuikkaamaan kaveria sopivalta etäisyydeltä.  

Kuplajengi järjestää parhaimmat ja hauskimmat jousitaistelut.

Jousitaistelu on viihdettä polttareihin, TYKY-päiviin, urheiluseuroille ja ylipäätään hauskanpitoon.

Lajissa korostuu tiimin yhtenäisyys, tarkkuus ja pelisilmä. Nuolien väistely kuumottelee ja osuma vastustajaan on todella tyydyttyvä kokemus. Pehmustetut nuolet ovat turvallisia, eivätkä satu osuessaan. Kaikilla pelaajilla on lisäksi kasvoja suojaava maski. Jousitaistelu sopii parhaiten yli 8 hengen ryhmille. Hinnoittelu samalla tavalla kuplafutiksen kanssa.

Jousitaistelussa kisataan joukkueina vastakkain ja tavoitteena on osua vastustajan pelaajiin.

Jokainen osuma on ampujalle yhden pisteen arvoinen ja osuman saanut pelaaja tippuu pois erästä. Lisäpisteitä saa kerättyä kentän keskellä olevista lipuista, tuomalla ne omaan päätyyn. Erä päättyy, kun toisesta joukkueesta on tiputettu kaikki pelaajat tai 5 min peliaika tulee täyteen. Erän jälkeen lasketaan pisteet, päivitetään pelaajien osumatilastot ja aloitetaan uusi erä.

Pelattujen erien lopuksi lasketaan yhteispisteet osumista ja kerätyistä lipuista. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa ja parhaat pisteet saavuttanut pelaaja palkitaan mestarin elkein.

Pelipaikkana suosittelemme Tapanilan urheilukeskusta sekä järjestämme tarvittaessa pelejä muissa sisätiloissa ja ulkona.

Jousitaistelu yleisesti

Jousitaistelu sopii kaikille yli kahdeksanvuotiaille.

Joukkueita on kaksi tai enemmän. 3-8 pelaajaa per joukkue. Vaihtopelaajia voi olla molemmissa joukkueissa, joten 20-30 hengen tapahtumat onnistuvat hyvin. tapahtuman kesto 1-2h

Pelikentäksi sopii mikä tahansa tilava sisähalli tai ulkokenttä. Kentälle asetetaan ”bunkkerit” antamaan suojaa pelaajille. Tuomme pelivälineet paikalle ja ohjaamme pelin. Voimme myös järjestää pelikentän puolestanne.

Jousitaistelun säännöt

Aloitustilanteessa molemmat joukkueet ovat oman kenttäpuoliskonsa takapäädyssä ja kaikilla on nuolia saatavilla. Lisää nuolia voi kerätä reservistä omasta päädystä tai poimia maasta pelialueelta.

Vastustajan puolelle kenttää ei saa mennä ja maskia ei saa riisua kesken pelin.

Erän pituus 5min tai kunnes toisesta joukkueesta on kaikki pelaajat tiputettu.

Sopisiko jousitaistelu teidän hauskanpitoon? Ota yhteyttä lomakkeella tai soita Maijalta 044 241 8725.

No Fields Found.

Jousitaistelun hinnoittelu

Hinnoittelu menee samalla tavoilla kuin kuplafutiksessa. 

6-12 henkilöä, 249€

13-20 henkilöä, 299€

Suuremmille ryhmille suunnittelemme pelit tapauskohtaisesti.

Hintoihin lisäämme mahdolliset kenttävuokrat, 45€-150€.