“Mielestäni päivä oli täydellinen ja teitte parhaanne. Jäi erittäin hyvä fiilis koko kuplafutiksesta ja järjestäjistä. Aivan mahtava elämys ja mahtavat vetäjät. Joten valitettavasti ei tule mieleen kehitysideoita 🙂

Kesäinen TYKY-porukka, työyhteisölleen Kuplajengiltä varannut

Kiinnostaisiko työporukan kanssa tehdä välillä jotain muutakin kuin puhua henkilökohtaisista tulosvastuista ja yhteisten Powerpoint-pohjien tarpeellisuudesta?

No totta kai kiinnostaa! Sitä varten on olemassa TYKY-päivät ja TYKY-päiviä varten on olemassa kuplafutis. Jos ajatus saamattomien alaisten tai tyhmän pomon taklaamisesta seurauksitta saa endorfiinin virtaamaan suonissanne, sopii kuplafutis sopii erinomaisesti TYKY-päivienne ohjelmistoon!

Tässä ensiluokkaisessa lajissa tulostinten asentamisen sietämätön vaikeus ja kiistat muiden eväiden syömisestä yhteisestä jääkaapista lentävät kertaheitolla roskiin ja työmotivaatio on jälleen taattu kesälomiin saakka! Kerta kuplafutista riittää myös korvaamaan kaikki ne tekemättä jätetyt taukojumpat, joita väkisin työkoneen viereen asetettu ohje käskee syyttävästi tekemään. Enää ei tarvitse miettiä väkinäisiä puheenaiheita kahvinkeittimällä kohdattavien kollegojen kanssa, kuplafutis takaa teille puheenaiheet koko vuodeksi.

YRITYKSILLE KUPLAFUTISTA NYT PIKKUJOULUIHIN!

Kuplajengin kautta saatte tutun kuplafutiksen lisäksi pikkujouluihin helposti saunat, sapuskat ja uuden lajin nimeltä Jousitaistelu. Tässä tarkkuutta vaativassa lajissa yritetään joukkueina pudottaa vastustajan pelaajia kentältä vaahtomuovipäällysteisillä nuolilla. Taattua adrenaliinia luvassa.

Ilmojen viiletessä pikkujoulujen pelit siirtyvät sisätiloihin. Parhaimmat kentät löytyvät arkisin ennen klo 16 ja viikonloppuisin Tapanilasta, Meilahdesta, Pasilasta, Kalliosta ja Otaniemestä.

Esimerkki paketti 15hlö:lle Tapanilassa Mosa-hallilla 740 € sis tunnin kuplapelit tai jousitaistelun, 2h yksityissaunan ja sapuskat.

Kuplajengin kuplafutispakettiin sisältyy:

Tarvitsemanne määrä kuplapalloja

Tuomari

Musiikit

Pelikenttä toiveidenne mukaan

Kuva- ja videomateriaalia peleistänne

Kerro meille, missä ja milloin haluisit viettää kuplafutispelit! Viestin lähettäminen ei velvoita mihinkään.