image-polttarit-helsinki

Kuplajengi järjestää parhaat kuplafutikset, koska meille tärkeintä on asiakkaan koettu kokemus peleistä. Hoidamme ammattimaisella otteella kaikki peliin liittyvät järjestelyt ja itse tapahtuman.

Kuplafutis on hauskanpitolaji, joka yhdistelee jenkkifutista normaaliin futikseen. Kaksi joukkuetta yrittää saada pallon kuljetettua vastustajan maaliin ja samalla voidaan töniä, koska pelaajilla on päällä suojaavat, täysin turvalliset kuplapallot. 

Kuplafutis on kontaktilaji. Kokeneet ohjaajamme huolehtivat siitä, että pelaaminen on turvallista ja olemme saaneet hyvää palautetta yli 95 % peleistä.

Asiakkaidemme kertomuksia sekä parannusehdotuksia 

Synttäriporukka, Arabia

Parasta oli helppous, nopeus ja oikeanlainen hinnoittelu yhdistettynä hyvään lopputulokseen. Kaikki löytyi yhden puhelinsoiton päästä (tilan hankinta, välineet ja kiva pelinvetäjä), eikä tarvinnut kuin tulla paikalle pitämään hauskaa. Oli kiva, että synttärisankaria oli erikseen huomioitu (ja että otitte selvää, että tässä oli tosiaankin synttäriyllätys kyseessä).

Polttariporukka, Ruoholahti

Kaikki meni alusta asti todella hienosti: ensimmäisestä pelipaikka- ja hintatiedustelusta aina loppuvihellykseen saakka.

Kaveriporukka, Meripuisto

Nice service, fast response, really open for suggestions, great help. Was fun to play with you!

Polttariporukka, Arabia

Parasta oli erilaiset lajit pelailun lisäksi ja yhdessäolo. Kiitos mukaville ohjaajille!

Kaveriporukka, Meripuisto

Oli hauskaa! Kaikki järjestelyt toimi meidän näkökulmasta moitteettomasti. Ohjaajat (Hiljahenna ja Juhani) oli tosi mukavia, ja hyvin “elivät niin kuin opettivat”; kerta “muita sääntöjä ei juuri ollut”, niin hyvin myös pelinohjaus pysyi turvallisuuden takaamisessa kaikille ja meiningin buustaamisessa, mistä ainakin meidän jengi tykkäs. Rento meininki ja hyvää läppää, kiitos!

Yritysporukka, Meripuisto

Saimme selkeät, hyvät ohjeet ja tuli tunne että olemme hyvissä käsissä. Ohjaajat olivat rentoja, tsemppasivat ja olivat osaltaan vaikuttamassa pelin hauskuuteen. Hienointa oli huomata, että kuplafutis oli hauskaa, mutta samalla tehokasta liikuntaa.

Synttäriporukka, Mosahalli

Kiitos mahtavasta kokeilusta Mosahallissa! Hyvä setti, mukavat vetäjät ja aivan megahuikeen hauska laji!

Asiakkaiden parannusehdotuksia Kuplajengille

Yritysporukka, Meripuisto

Paha kysymys.. Ohjaajat olivat mukavia ja asiantuntevia ja kaikki meni nappiin. Ehkä jos jotain täytyy kaivaa niin enemmän palloja voisi olla hyvä olla.

Yritysporukka, Arabia

Sen sijaan, että sanotaan ettei silmälaseja kannata käyttää sanottaisiin että silmälasit putoavat  varmuudella ensimmäisen kontaktin yhteydessä.

Kaveriporukka, Espoo

Ehkä tiedottamisessa voisi paremmin tuoda esiin että kyseessä on ihan turvallinen laji.

Kiinnostuitko Kuplajengin palveluista?