MITÄ KUPLAFUTIS ON?

Kuplafutis on aivan uudenlainen elämys – jos haluat tuntea eläväsi niin kaivaudu kuplaan

Et todennäköisesti tiedä miltä tuntuu pelata jalkapalloa samalla kun olet pukeutunut ilmalla täytettyyn kuplaan, siis lajia, jonka nimi on kuplafutis. Laji on monella tapaa erilainen kuin mitkään muut lajit. Kyseessä on kiistatta kontaktilaji, sillä pelissä tulee törmäyksiä toisten pelaajien kanssa. Sen sijaan kuitenkin, että törmäilystä jäisi verestävä maku suuhun ja kipeitä mustelmia, sinä vain pehmeästi ponnahdat kimmokkeesta ja pyörähdät maassa ilman kolahduksia. Kokemus on kuin ensimmäinen kertasi vuoristoradassa – aluksi pelottaa, mutta ensimmäisen kerran haluat jo tehdä sen uudelleen.

Kuplafutis tarkoittaa sanojensa mukaan jalkapalloa, jota pelataan ilmalla täytetyn kuplan sisällä

Kuplajalkapallo taistelee oletuksiamme vastaan; normaalisti kun juoksemme toisia päin keräämme jäseniämme nurmikentältä. Kuplafutiksessa, saatamme odottaa samaa lopputulosta, mutta niin ei koskaan tapahdu. Sen sijaan kuplafutiksen harrastajat kimpoavat maahan, jalat sojottaen taivaaseen epätoivoisesti hakien tasapainoa. Pelaajat kimpoilevat, mutta turvallisesti, sillä heitä suojelee pehmeä kupla.

kuplafutis helsingissä
kuplafutis_kuplajengi

Kuplafutis ei ole vain hauskan pitoa – se on samalla todella tehokas treeni

Kyllä, kuplafutiksessa yhdistyy täydellisellä tavalla hauskuus ja kuntoilu. Hauskuus tosin vie ylivoiton, sillä et edes ajattele treenaavasi samalla. Me Kuplajengiläiset vedämme kuplafutista sydämellä ja teemme kaikkemme sujuuvuden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Pyrimme myös aina järjestämään pelit asiakkaan toiveiden mukaisella paikalla.

Kuplafutis Helsinki pelipaikat

Suosittelemme seuraavia sijainteja kuplafutispeleille Helsingissä:

 • Meripuisto Eiranrannan ja Kaivopuiston välissä – Keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitseva suosittu pelipaikka. Ravintolat ja uimaranta kruunaavat kuplapelit.
 • Mäkelänrinteen nurmikenttä – Nurmikenttä sijaitsee Mäkelänrinteen uimahallin läheisyydessä (pohjoispuolella) ja tarjoaa loistavan nurmialustan kuplafutispeleihin Helsingissä.
 • Töölönlahden puisto – tämä erittäin kaunis, keskeisellä sijainnilla oleva alue on yksi viihtyisimmistä ulkopelikentistä. Töölönlahdelle ulottuva meri kruunaa näkymät.
 • Arabianranta – Tämäkin alue on merimaisemalla höystetty loistava ulkoilualue ja voit pelien jälkeen vaikka pulahtaa uimaan.
 • Mosahalli – Mosahalli sopii sisätilana kaikille vuodenajoille ja kesän sadepäiville. Haliin pukukopit ja saunat ovat käyttävissä. Talvikaudella erittäin hyvä valinta!

KATSO KAIKKI KENTÄT KUPLAFUTIKSELLE

Kuplafutis helsinki

Miksi Kuplajengi järjestää parhaat Kuplafutispelit Helsingissä

 • MEILLÄ ON HUIPPUTYYPIT VETÄMÄSSä HUIPPUTYYPEILLE PELEJÄ.
 • JÄRJESTÄMME PELIT SINNE MISSÄ SINÄKIN OLET.
 • KAKSI OHJAAJAA PELITAPAHTUMISSA TAKAA MEININGIN JA SUJUVUUDEN.
 • PARHAAT PELIPAIKAT HELSINGISSÄ ULKONA JA SISÄLLÄ
 • VALOKUVAAMME KAIKKI PELIT ILMAISEKSI
 • ERINOMAINEN JOUSTAVUUS
 • MUSIIKKI SOI LÄPI PELIEN

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA LOMAKE! TAI SOITA KONSTALLE NUMEROON 040 867 1989