KUPLAFUTIS ON PARAS VIIHDettä vanhenemiseen!

“Parasta oli helppous, nopeus ja oikeanlainen hinnoittelu yhdistettynä hyvään lopputulokseen. Kaikki löytyi yhden puhelinsoiton päästä (tilan hankinta, välineet ja kiva pelinvetäjä), eikä tarvinnut kuin tulla paikalle pitämään hauskaa. Oli kiva, että synttärisankaria oli erikseen huomioitu (ja että otitte selvää, että tässä oli tosiaankin synttäriyllätys kyseessä).

Kesäinen asiakas, synttäripelit Kuplajengiltä varannut

Onko pikaruokaketjujen tarjoamat synttäripaketit jo testattu? Uhkaako isännöitsijä häädöllä seuraavista järjestämistäsi käytäväjuhlista?

Varaamalla kuplafutispelit takaatte sen, että enää ei synttäreiden menoa rajoita naapureiden valitukset, paheksuvat katseet tai poliisi. Päinvastoin, kuplafutispeleillä saatte osaksenne ainoastaan ihailevia katseita ja syystäkin, sillä kyseessä on näyttävin, haastavin, hauskin ja samalla fyysisin peli mitä tänä päivänä pelikentiltä löytyy.

Synttäreiden vietto kuplafutiksen parissa edellyttää teiltä ainoastaan vähintään kuuden hengen porukan. Me järjestämme kaiken muun puolestanne ja tuomme pelit luoksenne, missä ikinä haluattekin synttäreitä juhlistaa!

Kuplajengin kuplafutispakettiin sisältyy:

Tarvitsemanne määrä kuplapalloja

Tuomari

Musiikit

Pelikenttä toiveidenne mukaan

Kuva- ja videomateriaalia peleistänne

Kerro meille, missä ja milloin haluisit viettää kuplafutispelit! Viestin lähettäminen ei velvoita mihinkään.